Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cu un caz de o cruzime fără margini s-au confruntat medicii veterinari din Baia Mare. Ei au salvat un câine abandonat la marginea unei păduri, bătut şi cu ochii scoşi

Rănit şi lăsat să agonizeze de oameni fără suflet, un căţel a primit o nouă şansă la viaţă. A fost salvat de la marginea unei păduri din Baia Mare unde fusese abandonat cu ambii ochi scoşi. Hercule este eroul unei poveşti triste dar de succes pentru voluntarii de la adăpostul de căţei.

de Redactia Observator

la 09.01.2016 , 19:34

 Rănit şi lăsat să agonizeze de oameni fără suflet, un căţel a primit o nouă şansă la viaţă. A fost salvat de la marginea unei păduri din Baia Mare unde fusese abandonat cu ambii ochi scoşi. Hercule este eroul unei poveşti triste dar de succes pentru voluntarii de la adăpostul de căţei. Rănite şi abandonate de oameni, alte animale nu mai primesc a doua şansă.

De două săptămâni Hercule şi Alexandra sunt nedespărţiţi. Căţelul cu nume de erou mitologic a fost găsit de Crăciun. Rănit şi abandonat lângă o pădure din Cavnic.

Operat la clinica din Adăpostul de câini din Baia Mare, Hercule a primit o şansă. Medicii n-au putut să-i redea vederea. Dar rănile nu i-au mutilat şi sufletul. Hercule e un căţel vesel şi iubitor de oameni, care adoră să fie mângâiat.

Vezi și

Nu toţi căţeii salvaţi de voluntarii de la adăpostul de câini au avut şansa lui Hercule. Dimineaţă, Bruno s-a stins pe masa de operaţie. Fusese găsit în curtea unei bătrâne din Valea Borcuţului. Cu gâtul tăiat de lanţul care-l lega şi lăsat să moară de foame.

La Adăpostul de Câini nu e timp plâns. Cu lacrimi în ochi pentru animalele pe care nu le pot salva, voluntarii merg în următoarea misiune. Căţei abandonaţi, sau maltrataţi de oameni fără suflet.

Pentru Hercule următorul pas este să i se găsescă o familie adoptivă. Până atunci Alexandra îi va fi prieten şi ocrotitor.

La adăpostul de cîini din Baia Mare lucrează numai voluntari. Fiecare dintre ei îşi împarte viaţa între slujbele obişnuite şi misiunile de salvare la care participă din dragoste pentru animale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Cu un caz de o cruzime fără margini s-au confruntat medicii veterinari din Baia Mare. Ei au salvat un câine abandonat la marginea unei păduri, bătut şi cu ochii scoşi