Antena Meniu Search
x

Cultură impresionantă de cannabis, descoperită în Bihor. 160 de kilograme, confiscate de poliţişti

Trei persoane din Bihor au fost arestate preventiv, după ce au cultivat o cantitate impresionantă de cannabis, într-un solariu. Poliţiştii au confiscat peste 160 de kilograme de droguri, plante şi aparatură pentru prelucrarea drogurilor.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.10.2019, 15:33

Trei persoane din Bihor au fost arestate preventiv, după ce au cultivat o cantitate impresionantă de cannabis, într-un solariu. 

Poliţiştii au confiscat peste 160 de kilograme de droguri, plante şi aparatură pentru prelucrarea drogurilor.

160 de kilograme de cannabis, confiscate de poliţiştii din Bihor

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea – Serviciul Antridrog şi procurorii DIICOT Oradea ninformează că au surprins în flagrant delict, pe raza localităţii bihorene Băleni, doi bărbaţi, de 45, respectiv 48 de ani, din municipiul Oradea şi din Băleni şi o femeie, de 45 de ani, tot din Băleni, în timp ce recoltau muguri şi inflorescenţe de cannabis, dintr-o cultură amenajată într-un solariu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, într-o cameră a imobilului au mai fost găsite încă 10 kilograme de droguri. 

Cele trei persoane au fost iniţial reţinute pentru 24 de ore, iar  apoi au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, de către Tribunalul Bihor, pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cultură impresionantă de cannabis, descoperită în Bihor. 160 de kilograme, confiscate de poliţişti