Antena Meniu Search
x

A dispărut timp de patru zile, fără urmă: Mai mulţi călugări au mărturisit că au ajutat-o pe Iulia!

Înainte de a fi găsită de poliţie, Iulia a fost descoperită de preoţi. Stareţul Mănăstirii Sihăstria Rarăului povesteşte cum fata de 15 ani, fugită din Capitală, a ajuns, pe înserat, la schitul din inima munţilor Bucovinei.

Vezi și

Era deprimată, iar preoţii s-au temut că ar putea face gesturi necugetate, dacă anunţă poliţia. Aşa că au adăpostit-o, au consiliat-o şi apoi au condus-o spre casă. Se află acum lângă părinţi, în timp ce poliţiştii trebuie să refacă traseul celor patru zile de dispariţie.

Pentru stareţul mănăstirii Sihăstria Rarăului, Iulia era pelerinul rătăcit. Sufletul măcinat de întrebări care căuta. calea lui Dumnezeu. Vineri după-amiază în calea Iuliei s-a ivit maşina de la schit. Se întorcea spre mănăstire, pe acelaşi drum forestier pe care urca anevoios şi copila de 15 ani.

Dar voinţa Iuliei de a urca munţii Bucovinei era mare! L-a impresionat pe stareţ care imediat a spovedit-o. A aflat că fata a fugit de-acasă. Copila a fost sinceră în faţa preotului. A povestit că a vândut la amanet telefonul şi lănţişorul şi că vrea să se facă măicuţă.

Stareţul recunoaşte că, înainte de sosirea Iuliei, la mănăstire a făcut un popas şi poliţia, anunţând o dispariţie. Dar n-au ştiut că era alertă naţională!

A doua oară, poliţia a bătut la poarta Mănăstirii sâmbătă, când Iulia era deja în drum spre casă.

Cei care administrează pagina de Facebook a mănăstirii spun că au ales calea religiei, înainte de calea justiţiei. Au avut însă grijă să nu lase nicio clipă singură. Ba chiar, sâmbătă, la prânz, i-au dat un telefon mobil Iuliei să o sune pe mama sa. Dar femeia ar fi fost la audieri şi nu a auzit telefonul. Înainte de a se urca în tren, i-a lăsat mamei un mesaj, în care îi spunea că se întoarce acasă.

Astăzi, familia s-a bucurat de Iulia. Poliţia însă trebuie să refacă traseul celor patru zile de dispariţie

Pe lângă sfaturile duhovnicului, Iulia va avea nevoie şi de consilierea unui psiholog.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » A dispărut timp de patru zile, fără urmă: Mai mulţi călugări au mărturisit că au ajutat-o pe Iulia!