Antena Meniu Search
x

Cum să-ţi creşti şansele de câştig la LOTO! Testează aplicaţia care te ajută să alegi numerele norocoase

Toată lumea visează la o îmbogăţire peste noapte, iar cel mai simplu mod de a reuşi asta este să joci şi să câştigi la Loto. Sunt mulţi cei care joacă, dar puţini cei cărora chiar le surâde norocul. 

Toată lumea visează la o îmbogăţire peste noapte, iar cel mai simplu mod de a reuşi asta este să joci şi să câştigi la Loto. Sunt mulţi cei care joacă, dar puţini cei cărora chiar le surâde norocul. 

Unii spun că este vorba despre şansă, alţii că reuşita depinde de o schemă matematică. Până una alta, unul dintre cele mai sărace judeţe din România are un nou milionar. Potul cel mare de la loto, de 3 milioane şi 700 de mii de euro, a fost câştigat duminică şi s-a jucat la o agenţie dintr-un hipermarket din Vaslui. Un bilet simplu, cu trei variante. Una a fost norocoasă. 

Deci se poate. În plus, ca să ne creştem şansele de câştig, Loteria Română a pus la dispoziţie o aplicaţie care ne ajută să alegem numerele norocoase. 

Aplicaţia poate fi accesată direct de pe site-ul Loteriei

Pe acelaşi subiect

Cum se joacă 6/49

Varianta simplă - formația etalon a jocului LOTO 6/49 - este formată din 6 numere diferite din cele 49 care se pot juca. Din punct de vedere pozițional, o variantă simplă corespunde unei zone dintre cele trei ale biletului, respectiv A, B, C. 

Pentru a juca variante simple pe biletul LOTO 6/49 este suficientă marcarea numerelor alese (câte 6 pentru fiecare variantă) în cele trei zone ale câmpului 1, câmpul 2 rămânând nemarcat. 

Pe un bilet LOTO 6/49 se pot juca una, două sau trei variante simple, combinate sau schemele reduse de mai sus, în oricare din cele trei zone A, B, C. 

Preţul unei variante simple este de 4,80 lei. 

Cum se joacă noroc

NOROC se poate juca numai pe bilete LOTO 6/49 completate cu variante LOTO 6/49; cu alte cuvinte, nu este posibil sa se joace NOROC fara a juca si LOTO 6/49. In momentul acceptarii unui bilet LOTO 6/49, simulatorul produce un număr întâmplător de 7 cifre, care este numărul NOROC. 

Participantul poate să joace un număr NOROC sau mai multe - până la 64.000 numere. Atunci când optează pentru mai multe numere, acestea vor fi de fapt un interval de numere consecutive care începe cu numărul întâmplător produs de terminal. 

Pentru a opta pentru jocul NOROC participantul are la dispoziţie câmpul 3 al biletului unde trebuie să marcheze cel puţin o căsuţă. Semnificaţia numerelor din câmpul 3 este de factor de repetare pentru jocul NOROC. 

Preţul unei variante simple este de 2,40 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cum să-ţi creşti şansele de câştig la LOTO! Testează aplicaţia care te ajută să alegi numerele norocoase