Antena Meniu Search
x

Curs valutar

CUM să TAI CEAPA fără să LĂCRIMEZI! Trucuri UTILE!

Chiar dacă gătitul este o activitate plăcută pentru mulți, cu siguranță există un moment peste care ar dori să treacă orice bucătar: tăiatul cepei.

de Redactia Observator

la 01.10.2014 , 11:45

Chiar dacă gătitul este o activitate plăcută pentru mulți, cu siguranță există un moment peste care ar dori să treacă orice bucătar: tăiatul cepei.

Ceea ce mulți nu știu este faptul că există anumite trucuri prin care te poți scuti de lăcrimat. Unul dintre ele este să tai leguma în apă.

Mai poți încerca să pui ceapa la congelator timp de jumătate de oră înainte să te apuci să o toci. Ve observa că nu vei mai avea lacrimi.

Articolul continuă după reclamă

Alte voci spun că o lumânare aprinsă lângă tocător sau sarea pusă pe lama cuțitului te scapă de mirosul specific ce induce starea de lăcrimat. Recent, o altă metodă a început să stârnească interesul pasionaților de gătit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » CUM să TAI CEAPA fără să LĂCRIMEZI! Trucuri UTILE!