Antena Meniu Search
x

Cum se pensează sprâncenele la bărbaţi

Sprâncenele stufoase pot să distrugă chiar şi cea mai frumoasă fizionomie! Nu mă refer la femei, care oricum trăiesc în simbioză cu penseta. De data asta vorbesc despre bărbaţi.

Vezi și

 Desigur, din ecuaţie iese actorul Mircea Albulescu, ale cărui sprâncene trufaşe au devenit brand. Plus că, atunci când s-a lansat, nu exista termenul de "metrosexual".

Fie că le e frică sau nu de pensetă, unii bărbaţi au nevoie de ea mai mult decât femeile. De ce? Pentru că vor să aibă un aspect îngrijit. Liviu a descoperit pensatul cu cinci ani în urmă.

De când a dat aparatul de ras pe pensetă, vizita lunară la salon este nelipsită pentru Liviu. Sprâncenele lui sunt dese aşa că înainte de a le da o formă trebuie să fie tunse.

Apoi urmează măsurătoarea, pentru că sprâncenele trebuie pensate corect, în funcţie de conformaţia feţei. Se măsoară prima linie la nas, a doua la colţ şi a treia la terminarea ploapei. Imediat vine şi partea dureroasă. Iar de vină este ceara de unică folosinţă.

Apoi intră în acţiune penseta. Ea va defini forma finală sprâncenelor. E drept că frumuseţea vine cu mici sacrificii. Ţineţi minte însă că sprâncenele bărbaţilor nu se pensează ca cele ale femeilor.

Niciodată nu trebuie să confundăm sprânceana de femeie cu cea de bărbat. Bărbaţilor le stă bine pensaţi corect mai gros. Forma naturală trebuie păstrată şi îngrijită. Niciodată nu trebuie subţiată.

Aşa că domnilor, nu uitaţi că sprâncenele cu forme ascuţite sunt pentru jumătatea voastră, nu pentru dumneavoastră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cum se pensează sprâncenele la bărbaţi