Antena Meniu Search
x

Vremea se va schimba dramatic în București și în țară în următoarele zile. Anunțul făcut de meteorologi

După câteva zile în care mai multe zone din țară au fost afectate de ninsori și vânt puternic, în următoarele zile vremea se va schimba.

Prognoza meteo pentru saptamana viitoare

După câteva zile în care mai multe zone din țară au fost afectate de ninsori și vânt puternic, în următoarele zile vremea se va schimba.

Astfel, după o noapte de duminică spre luni cu vreme rece în mai multe regiuni și ninsori si viscol la munte, unde rafalele vor avea peste 80...90 km/h pe creste, luni vremea se va încălzi.

Prognoza meteo pentru luni

Vremea se incalzește, maximele urmând să se situeze între 2 și 12 grade și minime între -7 grade în depresiuni și 9 grade in vest. Ploi slabe se vor înregistra în nord-vest și mixte în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali. Vântul pe creste va sufla cu 80...90 km/h, dar și în regiunile vestice cu rafale de 50...55 km/h.

Pe acelaşi subiect

La București vor fi 10 grade, iar cerul va fi variabil.

Prognoza meteo pentru marți

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă a anului, cu maxime între 9 și 18 grade și minime intre -3 si 9 grade.

Ploile vor fi slabe în nord-vest. La munte, vor fi condiții de vânt.

La București se vor înregistra 15 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru miercuri

Se răcește ușor în vest, nord, centru, dar rămâne cald in rest. Maximele se vor situa intre 5 și 16 grade, iar minimele între -1 și 7 grade.

Ploi vor fi ziua în vest și în nord-vest, iar noaptea local în rest.

La București se vor înregistra 14 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru joi

Și ziua de joi va fi una caldă pentru această perioadă.

Se vor înregistra ploi în timpul zilei în est și sud-est, iar noaptea în vest și nord-vest. Maximele vor fi între 4 și 14 grade, iar minimele între -6 și 6 grade. 

Joi, la București vor fi 13 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Vremea se va schimba dramatic în București și în țară în următoarele zile. Anunțul făcut de meteorologi