Antena Meniu Search
x

Cumperi un sejur si primesti gratuitate pentru ceilalti membrii ai familiei

Platesti pentru un loc si merge toata familia. Aceasta este cea mai noua gaselnita a agentiilor de turism. Mai exact, cumperi un sejur in Grecia sau Turcia si primesti gratuitate pentru ceilalti membrii ai familiei

Vezi și

Turistii care voiau pana acum sa plateasca putin pentru o vacanta in strainatate, isi cautau singuri cazare la vile. Oportunitatea a intrat acum si pe mainile agentiilor de turism, care inchiriaza din timp cladiri intregi pe perioada verii si le ofera mai departe clientilor.

Comparativ cu o vacanta la hotel, pretul scade cu peste 30 la suta. Ca sa va faceti o idee, un sejur in Asprovalta Grecia, cu autocarul, costa 29 de euro, suma la care se adauga taxe de aproximativ 300 de lei. Suma este valabila pentru intreaga familie si include sase nopti de cazare la vila si transportul. Pe langa pretul extrem de avantajos, va puteti prepara singuri mesele. E un beneficiu pentru familiile cu copii, care sunt foarte atente la ce mananca cei mici. Exista, insa, si un inconvenient: nu sunt cameriste, asa ca va trebui sa va ocupati de curatenia in apartament. Daca oferta va face cu ochii, ar fi bine sa va grabiti. Agentiile au vandut deja sute de pachete, iar promotia este valabila numai pana la 26 mai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cumperi un sejur si primesti gratuitate pentru ceilalti membrii ai familiei