Antena Meniu Search
x

Sezonul estival se apropie cu repeziciune, dar PERICOLELE de la malul mării sunt la tot pasul!

Mulţi aleg în fiecare an plimbările în zona Cazinoului, fără să-şi dea seama că pericolul îi pândeşte la tot pasul din cauza clădirii într-o stare degradată. Şi nu doar acolo e risc de accidente.

Vezi și

Mulţi aleg în fiecare an plimbările în zona Cazinoului, fără să-şi dea seama că pericolul îi pândeşte la tot pasul din cauza clădirii într-o stare degradată. Şi nu doar acolo e risc de accidente. Noua pasarelă din Mamaia nu este nici ea într-o stare foarte bună, iar pe vechea pasarelă din staţiune oricine se poate răni într-un moment de neatenţie.

Cazinoul din Constanţa se dărâmă bucată cu bucată, în timp ce negocierile pentru firma care ar trebui să facă lucrările de reabilitare s-au mutat în instaţă. În fiecare vară turiştii sunt nerăbdători să viziteze zona.

Şi tot în fiecare vară sunt dezamăgiţi când acolo găsesc doar o clădire dezafectată.

Oamenii nu au curaj să se aventureze să vadă Cazinoul mai de aproape.

Cazinoul nu este singurul loc care lasă un gust amar turiştilor. În Mamaia s-a degradat şi noua pasarelă, construită acum cinci ani. Balustrada este ruginită şi porţile de acces nu sunt asigurate.

Odată ce aţi trecut de ele, pericolul pândeşte la fiecare pas. Zilele trecute, acolo, o tânără căreia i s-a făcut rău a căzut în mare.

De departe un alt loc măcinat de trecerea timpului este vechea pasarelă, care şi acum e vizitată de cei care ajung la mare.

Astfel de locuri periculoase sunt în mai toate staţiunile de la malul mării. Nimeni nu pare să fie interesat să le reabiliteze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Sezonul estival se apropie cu repeziciune, dar PERICOLELE de la malul mării sunt la tot pasul!