Antena Meniu Search
x

Curs de perfecţionare. Cofetarii au învățat cum se prepară blatul îmbibat cu palincă de prune

15 torturi celebre în cofetăriile din Europa au fost făcute şi la Odorheiul Secuiesc, la un curs de perfecţionare a cofetarilor din ţară. Participanţii au aflat de la specialiştii străini secrete ale torturilor tradiţionale dar au învăţat şi reţete noi.

Vezi și

15 torturi celebre în cofetăriile din Europa au fost făcute şi la Odorheiul Secuiesc, la un curs de perfecţionare a cofetarilor din ţară. Participanţii au aflat de la specialiştii străini secrete ale torturilor tradiţionale dar au învăţat şi reţete noi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Curs de perfecţionare. Cofetarii au învățat cum se prepară blatul îmbibat cu palincă de prune