Curs de perfecţionare. Cofetarii au învățat cum se prepară blatul îmbibat cu palincă de prune
15 torturi celebre în cofetăriile din Europa au fost făcute şi la Odorheiul Secuiesc, la un curs de perfecţionare a cofetarilor din ţară. Participanţii au aflat de la specialiştii străini secrete ale torturilor tradiţionale dar au învăţat şi reţete noi.
- Primarul cu castel în Franţa, chemat la DNA. De ce este acuzat Vlad Oprea de la Sinaia. DETALII la Observator 12:00, la Antena 1
- Crin Antonescu îl numeşte pe Călin Georgescu "o fantomă": "E ca un drog ieftin, dar eficient şi distrugător"
15 torturi celebre în cofetăriile din Europa au fost făcute şi la Odorheiul Secuiesc, la un curs de perfecţionare a cofetarilor din ţară. Participanţii au aflat de la specialiştii străini secrete ale torturilor tradiţionale dar au învăţat şi reţete noi.
Comentarii
Întrebarea zilei
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰