Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Curs de perfecţionare. Cofetarii au învățat cum se prepară blatul îmbibat cu palincă de prune

15 torturi celebre în cofetăriile din Europa au fost făcute şi la Odorheiul Secuiesc, la un curs de perfecţionare a cofetarilor din ţară. Participanţii au aflat de la specialiştii străini secrete ale torturilor tradiţionale dar au învăţat şi reţete noi.

de Redactia Observator

la 05.12.2016 , 18:55

15 torturi celebre în cofetăriile din Europa au fost făcute şi la Odorheiul Secuiesc, la un curs de perfecţionare a cofetarilor din ţară. Participanţii au aflat de la specialiştii străini secrete ale torturilor tradiţionale dar au învăţat şi reţete noi.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Înapoi la Homepage
Comentarii


Întrebarea zilei
Specialiştii recomandă ca preţul chiriei să nu depăşească 30% din venitul lunar. Reuşiţi să vă încadraţi în acest procent?
Observator » Ştiri sociale » Curs de perfecţionare. Cofetarii au învățat cum se prepară blatul îmbibat cu palincă de prune