Antena Meniu Search
x

Furtunile violente fac ravagii în vestul ţării! Zeci de case şi blocuri au rămas fără acoperişuri

Au fost zeci de acoperişuri doborâte la pământ, copaci smulşi din rădăcini, zeci de maşini avariate, livezi distruse şi sute de gospodării lăsate în beznă.

Vezi și

Au fost zeci de acoperişuri doborâte la pământ, copaci smulşi din rădăcini, zeci de maşini avariate, livezi distruse şi sute de gospodării lăsate în beznă.

Copaci doborâţi, acoperişuri smulse şi zeci de gospodării lăsate fără curent electric sunt urmările furtunii care a lovit, ieri, judeţul Bistriţa Năsăud. Şi în Mureş, o vijelie de doar câteva minute a dat totul peste cap. Un vârtej puternic a luat pe sus acoperişurile caselor, a distrus livezile şi a lăsat cel puţin 5 sate din judeţ în beznă.

Un peisaj dezolant a lăsat în urmă şi furtuna care s-a abătut asupra Nădlacului. În Maramureş, la Mogoşa şi Cavnic, pomii doborâţi de vânt au blocat traficul.

Rafalele violente au pus la pământ acoperişul unui bloc din Dej şi mai multe maşini au fost avariate. Oamenii aflaţi pe stradă s-au adăpostit prin magazine.

Prăpăd a fost şi în Timiş, unde coperişul unei societăţi comerciale a fost luat de vânt şi proiectat într-un copac.

Şi în Moldova, vântul puternic a aruncat în stradă acoperişul unei case dintr-o localitate suceveana. Iar copacii s-au prăbuşit peste firele de curent electric, lăsând mai multe gospodării în întuneric.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Furtunile violente fac ravagii în vestul ţării! Zeci de case şi blocuri au rămas fără acoperişuri