Antena Meniu Search
x

Centrul Timişoarei s-a întors cu zeci de ani în urmă. Dacii mai vechi de 30 de ani au fost expuse pe străzi

Centrul Timişoarei s-a întors ieri cu zeci de ani în urmă. Cel puţin din punct de vedere auto. În locul maşinilor noi, importate, luxoase, au mers pe străzi Dacii mai vechi de 30 de ani, câteva exemplare din puţinele care mai sunt astăzi în stare bună de funcţionare.

Centrul Timişoarei s-a întors ieri cu zeci de ani în urmă. Cel puţin din punct de vedere auto. În locul maşinilor noi, importate, luxoase, au mers pe străzi Dacii mai vechi de 30 de ani, câteva exemplare din puţinele care mai sunt astăzi în stare bună de funcţionare. "Bătrânele doamne" arată însă ca atunci când au ieşit pe porţile fabricii şi asta datorită celor pentru care Dacia e mai mult decât o maşină. Este o pasiune.

Doar 400 de Dacii mai vechi de 30 de ani mai sunt în stare bună de funcţionare, spun colecţionarii. Iar o parte dintre ele au fost expuse, ieri, în centrul Timişoarei. Împreună cu poveştile lor. Una dintre ele se leagă de modul în care era restricţionat, duminica, traficul.

Automobilele Dacia s-au fabricat până 2004. În aproape 40 de ani, două milioane de modele au ieşit pe piaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Centrul Timişoarei s-a întors cu zeci de ani în urmă. Dacii mai vechi de 30 de ani au fost expuse pe străzi