Antena Meniu Search
x

Dâmboviţa: O femeie însărcinată și fiul ei de doi ani au fost loviți mortal de o mașină

O femeie din Dâmboviţa, însărcinată în luna a şaptea, fost lovită în plin de o maşină, în timp ce traversa drumul. Femeia se întorcea de la biserică împreună cu fiul ei de doi ani.

Vezi și

 O femeie din Dâmboviţa, însărcinată în luna a şaptea, fost lovită în plin de o maşină, în timp ce traversa drumul. Femeia se întorcea de la biserică împreună cu fiul ei de doi ani.

Cu câteva minute înainte, David îşi ţinea mama de mână. Au ieşit împreună de la biserica din sat şi se îndreptau spre casă. Au trecut drumul în grabă, fără să vadă că o maşină se apropia în viteză.

Surprins a fost şi şoferul, care n-a mai apucat să frâneze. I-a lovit în plin. Femeia era însărcinată în şapte luni. Iar băieţelul pe care-l ţinea strâns de mână abia împlinise doi ani.

Maşina a rupt gardul unei case, a pus la pământ un copac, apoi a lovit alte trei maşini parcate pe marginea drumului. Viteza l-ar fi împiedicat pe şofer să evite tragedia.

Băiatul de doi ani a fost luat primul de pe asfalt. Rudele n-au mai aşteptat ambulanţa şi l-au dus la spitalul din Găieşti. Când au venit ambulaţele în sat, mama copilului abia mai respira.

În drum spre spitalul din Târgovişte, femeia a fost resuscitată încontinuu. A murit câteva minute mai târziu la camera de gardă. În pântecul ei, pruncul pe care urma să-l nască peste două luni, a murit în momentul impactului.

Şi băiatul de doi ani este în stare gravă. Un elicopter l-a transportat de urgenţă la Bucureşti. Băieţelul avea o hemoragie abdominală gravă şi a fost dus de urgenţă la Spitalul Floreasca.

Copilul a murit în timpul operaţiei. Şoferul maşinii care i-a lovit e un tânăr din sat. Nu s-a urcat băut la volan, dar a ajuns la poliţie pentru declaraţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Dâmboviţa: O femeie însărcinată și fiul ei de doi ani au fost loviți mortal de o mașină