Antena Meniu Search
x

Dan Şova neagă că ar fi sărit peste rând la coada de la Direcţia de Permise (VIDEO)

Fostul senator spune că s-a dus. la un ghişeu gol. Totuşi, vineri, Serviciul de Permise a anunţat că doi angajaţi sunt cercetaţi disciplinar după ce ar fi facilitat preschimbarea permisului de conducere pentru Şova. El a fost fotografiat joi de către deputatul USR Cornel Zainea când ar fi sărit peste rând ca să-şi preschimbe documentele.

Vezi și

Fostul senator spune că s-a dus la un ghişeu gol. Totuşi, vineri, Serviciul de Permise a anunţat că doi angajaţi sunt cercetaţi disciplinar după ce ar fi facilitat preschimbarea permisului de conducere pentru Şova. El a fost fotografiat joi de către deputatul USR Cornel Zainea când ar fi sărit peste rând ca să-şi preschimbe documentele.

Acesta a postat dealtfel fotografiile pe Facebook şi a povestit pe pagina de socializare că, la plecare, fostul ministru ar fi încercat să treacă neobservat. Şi-ar fi pus ochelarii de soare şi ar fi dat mâna cu cel care l-a ajutat să nu mai aştepte la coadă. O situaţie asemănătoare s-a petrecut şi anul trecut, când presedintele Senatului a fost filmat când a "sărit" o coadă de aproape o mie de persoane. Ancheta deschisă atunci s-a finalizat cu o mustrare scrisă pentru cei doi angajaţi care l-a ajutat pe Călin Popescu Tăriceanu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Dan Şova neagă că ar fi sărit peste rând la coada de la Direcţia de Permise (VIDEO)