Antena Meniu Search
x

Dana Patriciu vinde mașinile soțului ei

Dana Patriciu scoate la vânzare două din maşinile soţului ei. Anunţul a fost postat pe net. Sunt două automobile de lux

Vezi și

Dana Patriciu scoate la vânzare două din maşinile soţului ei. Anunţul a fost postat pe net. Sunt două automobile de lux

Un Morgan Aero 8, ediţie limitată şi un Mercedes-Benz SL 600. Sumele cerute pentru cele două bijuterii pe roţi însumează 200.000 de euro. Motivul tranzacţiei nu e unul finanicar, ci unul sentimental. Aminitirile legate de Dinu Patriciu îi fac rău Danei.

Bijuteria din garajul Danei Patriciu este un Morgan Aero 8 Superspor. A fost facută pe comandă. Bolidul este realizat în serie limitată. Doar câteva exemplare au fost fabricate cu ocazia împlinirii a o sută de ani de la înfiinţarea celebrei companii de autoturisme. Luxoasa maşină care a costat peste 127 de mii de lire sterline este de vânzare pe un site de specialitate. Preţul cerut este de 150 de mii de euro.

Mercedes-Benz Cabrio. Un adevărat devorator de asfalt. SL 600 este un bolid de curse, iar Dana Patriciu speră să obţină pentru el 30 de mii de euro.

Dinu Patriciu era pasionat de maşini. Îi plăcea să aibă piese rare în garaj, şi rar se etala cu ele. Prefera plimbările discrete. Cei care vor duce în garajul lor automobilele omului de afaceri, au mai multe beneficii.

Dana Patriciu poate vinde autorismele miliardarului doar în anumite condiţii. Şi asta pentru că pe rolul intanţelor există două dosare încă nerezolvate: divorţul şi partajul.

Dinu Patriciu a murit acum patru luni, după ce doctorii i-au transplantat un ficat prelevat de la un donator în moarte cerebrală. La scurt timp după operaţie, în decembrie 2012, Dana-Rodica Patriciu, soţia magnatului, a deschis un proces în care cerea împărţirea averii, evaluată la 2,3 miliarde de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Dana Patriciu vinde mașinile soțului ei