Antena Meniu Search
x

Daniel Osmanovici, eroul Kassandrei

Daniel Osmanovici a rezistat eroic pentru Kassandra. Maratonul, care a început sâmbătă dimineaţă, s-a terminat aseară cu lacrimi de bucurie. Într-un efort emoţionant, românii au donat peste aşteptări

Vezi și

Daniel Osmanovici a rezistat eroic pentru Kassandra. Colegul meu a prezentat, timp de 37 de ore, cea mai lungă emisiune din lume. *** Maratonul, care a început sâmbătă dimineaţă, s-a terminat aseară cu lacrimi de bucurie. Într-un efort emoţionant, românii au donat peste aşteptări

După 37 de ore parcă nesfârşite, emoţiile l-au copleşit. Epuizat dar fericit, Daniel nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile. Lacrimi de bucurie.

Daniel Osmanovici a depăşit recordul mondial pentru o emisiune prezentată în direct. Dar nu asta a contat.

Buletinul meteo record a fost urmărit pe site, în direct, de peste 300.000 de români. Iar Daniel a reuşit să strângă cu mult peste suma de care Kassandra are nevoie.

Din spatele camerelor, colegii din redacţie au fost tot timpul alături de el zi şi noapte. I-au dus de mâncare în platou şi i-au ţinut pumnii strânşi.

De la Timişoara, Kassandra i-a spus poezii şi i-a cântat. Chipul luminos al fetiţei ascunde o suferinţă imensă. A trecut prin 36 de operaţii şi se pregăteşte pentru următoarea. Impresionaţi de gestul lui Daniel, oamenii cu suflet au donat bani pentru ea.

Eroul Kassandrei părea aproape că nu mai vrea să plece dacă fetiţa lui, Tea, n-ar fi venit să-l ia acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Daniel Osmanovici, eroul Kassandrei