Antena Meniu Search
x

Un tanar, cu un handicap grav, s-a trezit dator la stat, fara nicio vina! Acum, nu-si mai poate lua tratament gratuit

Caz revoltator in Vrancea. Un tanar cu handicap grav s-a trezit dator la stat pe motiv ca nu si-ar fi platit contributia la sanatate pe veniturile realizate in 2011. Barbatul de 20 de ani nu a lucrat, insa niciodata, pentru ca sufera de tetrapareza spastica de cand era copil.

Vezi și

In documentele de la Finante, tanarul de 20 de ani apare drept fost angajat al unei firme de asigurari. El ar fi trebuit sa imparta fluturasi pe strada care sa faca reclama societatii respective. Imposibil- avand in vedere ca el este imobilizat la pat. L-ar fi angajat chiar o femeie care, in 2011, a lucrat la Inspectoratul Teritorial de Munca si care detinea si firma cu pricina. Aceasta munceste acum la Agentia Judeteana de Plati si Inspectie Sociala.

Cum tanarul apare in acte cu datorii la stat de 568 lei el nu-si poate primi adeverinta de asigurat si deci nu-si mai poate lua tratamentul gratuit. Ca sa poata rezolva situatia, tatal tanarului a depus o reclamatie la politie pentru fals si uz de fals impotriva femeii care apare in acte ca angajator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un tanar, cu un handicap grav, s-a trezit dator la stat, fara nicio vina! Acum, nu-si mai poate lua tratament gratuit