Antena Meniu Search
x

De la 1 iunie se redeschid terasele și plajele

Anunţul mult aşteptat de milioane de români a fost făcut în urmă cu puţin timp de preşedintele României, Klaus Iohannis. Marea eliberare începe de la 1 iunie, când se ridică majoritatea restricţiilor.

de Redactia Observator

la 28.05.2020, 16:55

Vezi și
  • Klaus Iohannis, declaraţii de la Palatul Cotroceni.
  • De la 1 iunie nu vor mai fi folosite declaraţiile.

Vom putea ieşi din localitate fără declaraţie pe proprie răspundere, aşa că ne putem face planuri de vacanţă la mare, mai ales că se redeschid plajele şi terasele.

Klaus Iohannis: De la 1 iunie se redeschid terasele, e clar ca e nevoie de unele masuri foarte speciale si acestea vor fi comunicate. Mesele la cel putin 2 metri, maxim 4 persoane la o masa. De la 1 iunie se va putea merge la plaja, dar si aici e nevoie de pastrarea distantei de cel putin 2 m. Tot de la 1 iunie va fi reluat transportul internat rutier si feroviar in cond de siguranta. Vor deveni posibile spectacolele in aer liber cu un nr de pana la max de 500 de spectatori. În ce priveşte deplasarile in afara localităţii, de la 1 iunie vor fi libere, deci nu va mai fi nevoie de declaraţie cand iesim cu masina sau cu piciorul sau cu bicicleta. Se vor putea relua incepand din 1 iunie. pt sporturile care se practica afara si mai putin sporturi de contact.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » De la 1 iunie se redeschid terasele și plajele