Antena Meniu Search
x

De la masa, in parcul de aventuri

Dupa atata drob, cozonac si cam mult stat, merge perfect o iesire in parcul de aventuri. Distractia e mare, adrenalina, si mai si. Tiroliana elibereaza stresul, plimbarea cu barca relaxeaza, in timp ce escalada pare aventura suprema

Vezi și

Dragos e mare amator de sport. Asa ca, azi, a incercat ceva nou. Si-a luat familia si a mers la parcul de aventuri din apropiere de Bucuresti. “Aflasem de pe internet si de mult voiam sa venim si am zis, haide, a doua zi de Paste, cutoata familia, impreuna cu prietenii”, a spus acesta.

S-au catarat in copaci, au mers pe franghie sau pe scanduri suspenadate, la peste zece metri deasupra pamantului. Copiii au fost, de departe, cei mai curajosi. Au zburat pe tiroliana, fara frica. Cine nu s-a incumetat sa se catere in copaci, a avut parte de distractie si la sol. La echitatie, pe lac, cu barca, sau la tir cu arcul.

Toata distractia nu a costat foarte mult. Intrarea in parc e libera, iar cei care vor sa incerce traseele din copaci platesc 50 de lei, pentru trei ore. O trecere cu tiroliana peste lac costa 10 lei iar inchirierea barcilor pentru o ora ajunge la 35 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » De la masa, in parcul de aventuri