Antena Meniu Search
x

Decizie de ultimă oră în cazul lui Giovani Becali. Omul de afaceri a primit o lovitură cruntă

Decizie de ultimă oră în cazul lui Giovani Becali. Fostul impresar FIFA va rămâne în penitenciar. Azi, el a încercat să-i înduplece pentru a patra oară pe judecători să-l elibereze condiţionat.

Vezi și

Decizie de ultimă oră în cazul lui Giovani Becali. Fostul impresar FIFA va rămâne în penitenciar. Azi, el a încercat să-i înduplece pentru a patra oară pe judecători să-l elibereze condiţionat.

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 au respins miercuri cererea de eliberare condiţionată a lui Giovanni Becali, care are de executat o pedeapsă de șase ani şi 4 luni închisoare primită în dosarul transferurilor din fotbal. Instanţa a mai decis că Ioan Becali are dreptul să reitereze cererea de eliberare condiţionată în iunie 2017, însă decizia nu este definitivă.

Becali le-a cerut miercuri magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 4 să îl elibereze condiţionat din închisoare, susţinând că este bolnav şi nu vrea să moară în penitenciar.

În fața judecătorului, Giovani Becali și-a susținut cauza: ”Sunt bunuri sub sechestru puse de DNA. ANAF are sub sechestru un bloc întreg. Nici nu ştiu cât valorează. Să calculeze ei cât îi revine soţiei şi copiilor şi să-şi ia banii. Eu am venit aici pentru eliberare. Sunt 14 luni şi jumătate pe care le-am făcut în plus faţă de fracţia mea obligatorie. Vă daţi seama cât am făcut în plus. Problema mea nu e că mă eliberaţi sau nu mă eliberaţi. Problema mea e de sănătate. Nu vreau să mor în penitenciar. La cărţi am renunţat. Vă zic doar de cele peste 100 de zile câştigate prin muncă. Eu am scris trei cărți într un an, nu în cinci zile ca alții. Îmi pare rău că nu le am să vi le arăt că sunt despre viața mea. Eu am pierdut zile din muncă să stau să scriu cărți”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Decizie de ultimă oră în cazul lui Giovani Becali. Omul de afaceri a primit o lovitură cruntă