Antena Meniu Search
x

Prima reacție a Cotroceniului, după atacul lui Liviu Dragnea: E o glumă bazată pe un neadevăr! (VIDEO)

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, a susţinut o declaraţie de presă astăzi, la ora 13.00, la Palatul Cotroceni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mădălina Dobrovolschi a făcut declarații despre programul președintelui în următoarea perioadă.

Potrivit acesteia, Iohannis îl va primi, joi, pe Andrian Candu, președinte al Parlamentului Republicii Moldova, iar vineri va participa la reuniunea Consiliului European la Tallin, în Estonia, unde se va discuta despre viitorul UE.

Referitor la afirmațiile lui Dragnea, după intervenția lui Iohannis de marți seară, potrivit căreia președintele României "s-a întors supărat din vacanța în SUA",  Dobrovolschi a declarat: "Dacă reprezentarea României la ONU și întâlniri cu lideri precum Trump reprezintă vacanță, nu am alte precizări".

Referitor la întâlnirea cu grupurile civile și organizațiile neguvernamentale, de azi de la Cotroceni, Mădălina Dobrovolschi a precizat că trei consilieri ai președintelui vor discuta cu reprezentanții societății civile.

"Președintele e angajat permanent în dialog cu cetățenii", a mai spus purtătoarea de cuvânt a președinției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Prima reacție a Cotroceniului, după atacul lui Liviu Dragnea: E o glumă bazată pe un neadevăr! (VIDEO)