Antena Meniu Search
x

Noi declaraţii cutremurătoare în dosarul medicului Lucan. Un bărbat povesteşte cum a fost păzit cu arma pe durata unui transplant

Bărbatul din Braşov povesteşte că a vrut să dea rinichiul unui copil, dar medicul i-ar fi propus să îl vândă unui cetăţean din Azerbaidjian.

Vezi și

Şi-ar fi vândut un rinichi, iar transplantul ar fi fost făcut chiar de renumitul doctor, la Cluj. Bărbatul din Braşov povesteşte că a vrut să dea rinichiul unui copil, dar medicul i-ar fi propus să îl vândă unui cetăţean din Azerbaidjian, pe o sumă mult mai mare, de 7.500 de dolari.

Cât a durat transplantul, denunţătorul spune că a fost păzit tot timpul cu arma. Ba chiar i s-ar fi propus să aducă şi alţi donatori pentru un comision de 1000 de dolari.

Iulian Iacob, denunţătorul medicului Mihai Lucan: "Aveam patru gărzi de corp. Trei erau cu pistoale, unul era cu kalaşnikov. Era cu pistol mitralieră. Era aici la domnul profesor la clinică. Vă şi spun de ce. A adus azerul, i-a luat banii şi, peste noapte, donatorul a plecat. Şi s-au trezit dom' profesor şi cu azerul că nu mai au de unde să ia rinichiul. Gărzile acelea nu ne păzeau pentru siguranţă. Ne păzeau să nu fugim din spital. După transplant, nu mai aveau treabă cu noi."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Noi declaraţii cutremurătoare în dosarul medicului Lucan. Un bărbat povesteşte cum a fost păzit cu arma pe durata unui transplant