Antena Meniu Search
x

Deliciile Transilvaniei, cadoul ideal de sărbători

Cadourile de Crăciun au devenit o tradiţie în marile corporaţii. Anul acesta, firmele au înlocuit coşurile cu dulciuri şi şampanie cu daruri care să le aducă aminte angajaţilor de copilărie. Cum ar fi zacusca şi dulceţurile preferate ale prinţului Charles, făcute după reţete vechi, de sătenii din Saschiz.

de Redactia Observator

la 17.12.2019, 10:51

Vezi și

Cadourile de Crăciun au devenit o tradiţie în marile corporaţii. Anul acesta, firmele au înlocuit coşurile cu dulciuri şi şampanie cu daruri care să le aducă aminte angajaţilor de copilărie. Cum ar fi zacusca şi dulceţurile preferate ale prinţului Charles, făcute după reţete vechi, de sătenii din Saschiz. Din inima Transilvaniei, delicatesele vor ajunge pe birourile corporatiştilor înainte de sărbători.

Zacuscă făcută tradiţional, dulceţuri parfumate, sirop de lavandă şi miere din flori sălbatice - sunt aromele acestei mici aşezări săseşti din Mureş. În prag de sărbători, delicioasele produse locale sunt aşezate în cufere.

Pentru gustul autentic ajung aici şi mulţi turişti străini. Unii au venit tocmai din Spania pentru a cumpăra daruri de sărbători apropiaţilor.

Din localitatea plină de reţete gustoase, cuferele pline ajung la mari companii străine care activează la noi în ţară. Angajaţii primesc în prag de Crăciun adevărate comori din tradiţia românească.

Pentru un singur cadou tradiţional, corporaţiile plătesc între 100 şi 150 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Deliciile Transilvaniei, cadoul ideal de sărbători