Antena Meniu Search
x

Delta Dunarii, destinatia turistilor straini

Cel mai de pret colt al naturii din Romania e la loc de cinste pe harta turistica a Europei. Vorbim desigur de Delta Dunarii si de faptul ca in ultimii 3 ani, acest rai natural a atras cu 60 la suta mai multi vizitatori decat in anii trecuti

Vezi și

Un peisaj de vis, salbatic si, parca, neatins de om. Culoare navigabile printre nuferi, stufaris si pelicani. Iar din loc in loc pensiuni si vile impozante cu piscine mari, demne parca de concursuri internationale. Pe scurt si poate in prea putine cuvinte, va prezentam Delta Dunarii. Prin ochii turistilor straini care vin in numar tot mai mare de la an la an, atrasi de acest colt de rai romanesc.

“Cand am luat acest loc, avea doar 20 de camere. M-am gandit sa dezvolt o afacere mai mare. Acum, resortul deja se bucura de succes foarte mare. Avem turisti din Germania, din Franta.”, a povestit proprietarul unei pensiuni.

Si nu doar ca vin turisti din strainatate. Dar au venit cu 60 la suta mai multi fata de anii trecuti, semn ca tot mai multa lume apreciaza si vrea sa cunoasca Delta Dunarii romaneasca. Localnicii au explicatia: “Ar trebui promovata partea asta, mai mult, partea cu pasarile, cu peisajul, cu ce e mai frumos in Delta, nu numai pescuitul”, a spus un alt proprietar

Anul trecut peste 40 de mii de romani si peste 5000 de turisti straini si-au petrecut o vacanta in Delta. Anul acesta, proprietarii de pensiuni si vile spera ca vor avea si mai multi clienti. Delta Dunarii este a doua ca marime din Europa si se intinde pe aproape 8 mii de kilometri patrati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Delta Dunarii, destinatia turistilor straini