Antena Meniu Search
x

Depresie aproape mortala. Un copil de numai 12 ani a incercat sa-si ia viata

Alerta de gradul zero pentru medicii din Bistrita-Nasaud si cei din Mures. Ei au dus o lupta contracronometru ca sa salveze viata unui baiat de 12 ani, care a incercat sa-si ia viata. A fost trimis cu un elicopter SMURD la Spitalul Judetean din Targu-Mures

Vezi și

Elicopterul care l-a transportat pe copilul de 12 ani a aterizat pe aeroportul din Targu-Mures cu putin timp inainte de lasarea intunericului. Baiatul a fost coborat cu grija din aeronava si pus pe o targa mobila. De acolo, a fost preluat de o ambulanta si dus la Spitalul Judetean din oras, pentru ingrjiri de specialitate. “Am preluat un copil de la Bistrita-Nasaud, un copil de 12 ani, intr-o stare stabila, insconstient”, a declarat medicul SMURD Mariana Salanta.

Copilul ar fi profitat de un moment de neatentie din partea parintilor si a incercat sa-si ia viata. A fost gasit de un vecin, care a dat alarma imediat.

Oamenii au avut norocul sa-si gaseasca la timp copilul. Au chemat imediat medicii si astfel au reusit sa-i salveze viata. Se pare ca baiatul era in depresie de cativa ani, dupa ce s-a ars pe mai bine de 80 la suta din suprafata corpului. La varsta de opt ani, el a aruncat o sticla de benzina in soba si a fost cuprins de flacari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Depresie aproape mortala. Un copil de numai 12 ani a incercat sa-si ia viata