Antena Meniu Search
x

Un deputat USR a demisionat din partid, după ce a anunţat că susţine referendumul pentru familie

Deputatul USR, Matei Dobrovie a demisionat din partid, după ce a anunţat că este un susţinător al referendumului pentru familie.

Un deputat USR a demisionat din partid, după ce a anunţat că susţine referendumul pentru familie - Hepta

Deputatul USR, Matei Dobrovie a demisionat din partid, după ce a anunţat că este un susţinător al referendumului pentru familie. Acesta acuză USR că s-a poziţionat împotriva unei iniţiative cetăţeneşti constituţionale şi legale, adică împotriva democraţiei şi a dreptului poprului de a alege.

De asemenea, deputatul demisionar acuză că în USR există un grup creştin-democrat care "a fost supus unor atacuri permanente pentru valorile sale de către aşa-zişii progresişti" şi că "cei care îndrăznesc să-şi afirme valorile creştine sunt linşaţi pe grupul de comunicare internă al partidului şi etichetaţi drept homofobi, pro-ruşi, anti-europeni, fascişti, retrograzi".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un deputat USR a demisionat din partid, după ce a anunţat că susţine referendumul pentru familie