Antena Meniu Search
x

UPDATE! Descinderi in dosarul Bancheri III: Perchezitii in Bucuresti si mai multe judete

Mascatii nu bat niciodata de doua ori! Sparg direct usa si apoi pun intrebarile. La Constanta, o descinere s-a lasat cu scandal dupa ce o tanara a suferit un avort spontan.

Vezi și

La Cuza Voda, in Constanta, dreptatea n-a venit cu ocaua. A venit cu mascatii care au dat buzna in cateva case. Au ridicat mai multe persoane suspectate de fals si inselaciune. Pentru o tanara, sperietura a fost mult prea mare. Femeia a suferit un avort spontan. Politistii au chemat imediat in ajutor un echipaj de la ambulanta. Fata a fost preluata de paramedici si transportata la spital. Dupa ce legistii vor stabili cauza avortului, o ancheta va stabili daca mascatii au vreo vina.

Raziile au avut loc, simultan, in cinci judete, iar mascatii au intrat in aproape 200 de locuinte. Cautau o retea care ar fi fraudat mai multe banci, prin credite in valoare de 15 milioane de euro.

La marginea capitalei, la Sintesti, un elicopter a coordonat din aer actiunea celor 200 de politisti de la sol. Cei vizati de ancheta procurorilor s-au calmat cu greu la vederea camerelor de filmat.

Aproape o suta de persoane au fost saltate de procurori. Persoanele retinute au fost duse la sediul DIICOT Calarasi, acolo unde au continuat audierile. Gruparea ar fi coordonat, spun procurorii, de Mihai Stan si Daniel Ruse. Cei doi sunt implicati intr-un alt dosar, al bancherilor care au acoordat credite pe baza unor acte false.

Banii din credite au fost investiti in masini de lux. Procurorii au confiscat 26 de autoturisme de lux, 6 kilograme de bijuterii si cateva sute de galbeni. Au mai gasit 500 de mii de lei si 60 de mii de euro in casele verificate de mascati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Descinderi in dosarul Bancheri III: Perchezitii in Bucuresti si mai multe judete