Antena Meniu Search
x

Descoperire macabră pe lacul din Lereşti, Argeş

Descoperire macabră, chiar în prima zi de Paşte. Un tânăr de 21 de ani a fost găsit fără suflare, plutind pe lacul din Lereşti, Argeş. Avea mâinile legate, iar în jurul gâtului, o cordelină folosită pentru securizarea bicicletelor.

Vezi și

 Pe marginea lacului, a fost găsit şi un cuţit. Procurorii vor acum să vadă dacă au de-a face cu sinucidere bine pusă la punct sau cu o crimă în stil mafiot.Tânărul a fost descoperit de un bărbat care ieşise să se plimbe, împreună cu fiul său. A observat că pluteşte ceva pe mijlocul apei. Iniţial a crezut că este o păpuşă, cu faţa în jos, aruncată în apă.

Tânărul era îmbrăcat şi încălţat. Cu mâinile strânse. Şi, în jurul gâtului, legat. Bărbatul care l-a văzut a anunţat imediat poliţia, iar criminaliştii au periat zona. Pe malul lacului, a fost găsit un cuţit. Fără urme de sânge.

Zona nu e foarte circulată. Primele verificări arată că tânărul nu murise demult. Poliţiştii au găsit într-unul dintre buzunare, buletinul tânărului. Îl cheamă Vlăduţ Oprescu. Avea 21 de ani şi locuia într-un cămin de nefamilişti, spun anchetatorii.

Acum sunt luate în calcul două ipoteze. Una dintre ele este sinuciderea. Anchetatorii merg şi pe varianta unei crime. În această situaţie, autorul ar fi încercat să scape de cadavru. Anchetatorii speră să aibă mai multe indiciii în urma autopsiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri sociale » Descoperire macabră pe lacul din Lereşti, Argeş