Antena Meniu Search
x

Desert bun de aruncat! Ikea retrage de la vanzare o prajitura din cauza pericolului contaminarii cu materii fecale

Problemele de la restaurantul Ikea nu s-au terminat. Nu, chiftelutele nu contin carne de cal, dar acum prajiturile sunt cele care au pus conducerea gigantului suedez pe jar.

Vezi și

Deocamdata, analizele nu au aratat ca ar fi ceva in neregula, dar suspiciunile sunt grave. Si vin tocmai din China. Autoritatile de acolo spun ca la sfarsitul anului trecut au distrus un lot de prajituri comercializate de Ikea, dupa ce analizele de laborator ar fi aratat ca produsele sunt contaminate cu materii fecale.

Cei de la Ikea spun ca au aflat de problemele din China abia ieri, atunci ar fi fost anuntati, asa ca de astazi au inceput sa verifice prajiturile respective.

Pana in acest moment, rezultatele nu au aratat nimic alarmant, dar ca masura de precautie, Ikea a retras de la vanzare prajiturile cu pricina din 23 de tari pana la finalizarea anchetei interne, asa ca nici la Bucuresti nu se mai serveste acest desert acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Desert bun de aruncat! Ikea retrage de la vanzare o prajitura din cauza pericolului contaminarii cu materii fecale