Antena Meniu Search
x

Desfiguraţi cu bâta, în faţa copiilor

Anchetatorii nu au încă niciun suspect în cazul omului de afaceri din Argeş şi a soţiei sale, bătuţi cu bestialitate în propria casă.Agresorul purta ochelari de soare şi avea şapca trasă pe faţă, ca victimele să nu-l recunoască

Vezi și

Anchetatorii nu au încă niciun suspect în cazul omului de afaceri din Argeş şi a soţiei sale, bătuţi cu bestialitate în propria casă.Agresorul purta ochelari de soare şi avea şapca trasă pe faţă, ca victimele să nu-l recunoască. 

Nici imaginile surprinse de camerele de supraveghere nu-i ajută cu nimic pe anchetatori. Între timp, soţia omului de afaceri de zbate între viaţă şi moarte, la Spitalul Universitar. Femeia este în comă şi are şanse minime să trăiască, spun medicii.

Ovidiu şi Camelia. Aveau tot ce îşi puteau dori. O afacere prosperă, în transporturi. O viaţă de invidiat. Bani, maşini, vacanţe petrecute în Maldive. Îşi transformaseră vila într-o adevărată fortăreţă, cu sisteme de supraveghere scumpe. Pentru siguranţa celor doi copii ai lor. Aseară, înainte să pornească alarma, un intrus le-a escaldat zidul înalt. Era echipat să ucidă.

Starea Cameliei este critică. A fost adusă în Capitală, aproape în comă. Soţul ei a refuzat să stea internat în Piteşti şi a venit să fie alături de ea. De vila vizitată în noapte de anchetatori are acum grijă tatăl lui Ovidiu.

Singurul lucru sigur e că un atacator violent este încă liber. Copiii care şi-au văzut părinţii distruşi cu o bâtă de baseball sunt în stare de şoc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Desfiguraţi cu bâta, în faţa copiilor