Antena Meniu Search
x

Despăgubiri de 120.000 de euro pentru memorie pierdută în urma unui accident rutier

O femeie a fost mutilată într-un accident de maşină acum trei ani. Şase luni a stat în comă. Şi-a pierdut memoria

Vezi și

O femeie a fost mutilată într-un accident de maşină acum trei ani. Şase luni a stat în comă. Şi-a pierdut memoria

Era iunie 2011, iar Cosmina mergea la serviciu, cu o maşină în care se aflau patru bărbaţi. Doar ea a scăpat. Cei patru au murit după ce şoferul unei dubiţe, care venea pe contrasens i-a izbit în plin.

Soţul ei a investit tot ce avea în recuperarea ei. Cosmina trăieşte, dar a rămas cu minte de copil. În plus, ultimii zece ani i s-au şters din memorie. Iar viaţa ei e acum blocată într-un scaun cu rotile. "Eu de trei ani de când s-a produs accidentul nu mai am soţie, ci am un copil de 10 ani de care am grija".

Din femeia veselă, care lucra ca funcţionar la casa de pensii şi făcea atletism acum a rămas doar o umbră.

Şoferul vinovat a fost închis. Iar magistraţii au decis că firma de asigurari trebuie să plătească daune de 120.000 de euro pentru Cosmina. E o sentinţă definitivă şi irevocabilă. Deşi a trecut mai bine de o lună de la decizie, soţul Cosminei spune că au fost amăgiţi doar cu promisiuni. Supăraţi, au protestat amândoi paşnic în faţa Curţii de Apel din Cluj-Napoca.

Reprezentanţii firmei de asigurări nu şi-au exprimat un punct de vedere în privinţa daunelor pe care trebuie să le acorde, prin decizie judecătorească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Despăgubiri de 120.000 de euro pentru memorie pierdută în urma unui accident rutier