Antena Meniu Search
x

Destin cumplit pentru Valentin, băiatul din Dej mâncat de viermi cu trei adulți în casă. Medicii nu exclud ca el să fi fost opărit cu lichid

Drama copilului de 9 ani din Dej, care a murit după ce a fost neglijat de mamă și lăsat să putrezească, i-a impresionat pe medicii de la Spitalul de Pediatrie din Cluj, care au făcut tot posibilul sa il salveze.

Destin cumplit pentru Valentin, băiatul din Dej mâncat de viermi cu trei adulți în casă
Destin cumplit pentru Valentin, băiatul din Dej mâncat de viermi cu trei adulți în casă
  • Copilul găsit în comă la Dej, cu răni acoperite de viermi și muște, a murit.
  • Dacă ar fi supraviețuit, băiatul ar fi rămas în comă și nu ar fi putut respira decât cu ajutorul aparatelor.

Șocați de rănile infectate ale copilului, însă bine delimitate, medicii iau în calcul ca nu cumva Valentin să fi fost opărit cu lichid și ignorat apoi de mamă și bunică. 

Este doar o bănuială a medicilor care l-au tratat, urmând ca medicii legiști să stabilească natura lor.

Încă de la început, medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire copilului de 9 ani.

Cateva sperante au fost însă zilele trecute, atunci când băiatul avea respiratii spontane, dar nu suficiente cât să nu fie dependent de aparatele de la Terapie Intensiva. La inceputul saptamanii, timp de o zi, medicii au renuntat la medicamentele care îl sedau pentru a-i face mai multe investigatii, iar verdictul lor a fost unul deloc îmbucurător: avea leziuni neurologice grave, iar în cazul in care supravietuia, existau toate șansele să rămana o “legumă”.

Mama lui Valentin a fost retinuta de politisti încă din ziua în care copilul a fost descoperit, apoi arestată pentru 30 de zile. Femeia este cercetata pentru tentativa de omor, dar cel mai probabil, judecatorii vor schimba acum fapta in omor.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Alex Prunean.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Destin cumplit pentru Valentin, băiatul din Dej mâncat de viermi cu trei adulți în casă. Medicii nu exclud ca el să fi fost opărit cu lichid