Antena Meniu Search
x
LIVE

Destinații extreme pentru Revelion 2016

Excursii la cercul polar, safari în Kenya şi Tanzania sau scufundări cu rechinii pe coastele Australiei. Sunt doar câteva dintre atracţiile incluse în pachetele pentru Revelionul 2016, ale agenţiilor de turism.

la 13.11.2015, 19:44
Vezi și

 Excursii la cercul polar, safari în Kenya şi Tanzania sau scufundări cu rechinii pe coastele Australiei. Sunt doar câteva dintre atracţiile incluse în pachetele pentru Revelionul 2016, ale agenţiilor de turism. Preţurile sunt mai mari decât cele pentru excursii în Europa. Dar agenţiile garantează experienţe de neuitat.

Luminile nordului în noaptea dintre ani sunt mai spectaculoase decât orice foc de artificii. Iar Cercul Polar poate fi destinaţia ideală pentru un cuplu. Preţurile pornesc de la 599 de euro pentru 5 nopţi de cazare, drumul cu avionul şi excursii tematice.

Aproape de celălalt pol, pasionaţii de aventură în sălbăticie pot vizita Tierra del Fuego. Ţara de Foc.

Oferte atractive sunt şi pentru iubitorii de soare şi istorie. Astfel, turiştii pot opta pentru un pachet ce include Cambodgia şi Bali sau Singapore, cu un preţ de pornire de 1450 de euro.

La mare căutare sunt şi safariurile în Tanzania sau Kenya. Un astfel de pachet începe de la 2000 de euro, în timp ce o vacanţă în Mexic costă cel puţin 3000 de euro. Mai scumpe sunt destinaţiile precum Australia sau Noua Zeelandă. O vacanţă de 8 nopţi, la un hotel de 4 stele cu mic dejun inclus, pleacă de la 3500 de euro.

Agenţiile de turism oferă reduceri pentru cei care achiziţionează un pachet de vacanţă la Târgul de Turism al României, care are loc până pe 15 noiembrie, la Romexpo.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Destinații extreme pentru Revelion 2016