Antena Meniu Search
x

Destinatii pentru minivacanta de 1 Mai

Daca nu v-ati facut inca planuri pentru sarbatorile de Paste, ar fi bine sa va grabiti. Locurile din hoteluri si pensiuni se vand ca painea calda. Asta pentru ca administratorii au creat oferte care mai de care mai tentante pentru minivacanta de 1 Mai si Paste.

Vezi și

Reducerile la cazare sau tratamente SPA dintre cele mai sofisticate sunt doar cateva din secretele care ii atrag pe turisti ca pe un magnet.

Romanii care au pus deja mana pe telefon si si-au rezervat un loc intr-un hotel sau o pensiune, pot face linistiti bagajele pentru minivacanta de Paste. Vor avea parte de un concendiu relaxant si incarcat cu oferte dintre cele mai tentante.

Si pentru ca doamnele si domnisoarele trebuie sa aiba grija de silueta si in vacanta, administratorii de hoteluri si pensiuni le-au pregatit promotii si la tratamentele corporale. Pe langa impachetarile cu miere, unt de shea sau alge marine, una dintre cele mai cautate proceduri este cea cu ciocolata, care costa aproximativ 140 de lei.

Cei care vor sa petreaca timpul in aer liber, vor avea parte de experiente unice. Un hotel din Brasov are incluse in program plimbari cu trasura sau lectii de calarie, dar si activitati care necesita o doza zdravana de adrenalina.

Si administratorii pensiunilor din Marginimea Sibiului isi asteapta oaspetii cu oferte pentru toate buzunarele. Un pachet de trei-patru nopti de cazare, demipensiune sau pensiune complete porneste de la 400 de lei.

De pe masa de paste nu vor lipsi preparatele traditionale din carne de miel, dar si alte specialitati din partea locului. Toate vor fi stropite din belsug cu palinca.

Locurile de cazare pentru vacanta de Paste s-au ocupat deja in proportie de 60%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Destinatii pentru minivacanta de 1 Mai