Antena Meniu Search
x

Detalii înfiorătoare în cazul bebelușului aruncat în canal, la Botoșani. Mama l-a pus într-o pungă de plastic și apoi l-a îndesat într-un rucsac. Femeia a fost reținută

Noi detalii înfiorătoare au apărut în cazul bebelușului aruncat în canal de propria mamă, la Botoșani.

Vezi și

Noi detalii înfiorătoare au apărut în cazul bebelușului aruncat în canal de propria mamă, la Botoșani.

Cadavrul unui prunc de doar câteva zile a fost găsit într-un canal de colectare a apei din apropierea Poligonului ACR din municipiul Botoșani.

Bebelușul a fost aruncat de propria mamă, o tânără de 21 de ani din Ungheni, dar care lucra la Botoșani. Femeia ar fi născut pe 13 septembrie, iar după aproximativ o săptămână a decis să scape de micuţ. Ea i-a băgat trupul într-o pungă, iar apoi l-a îndesat într-un rucsac, pe care l-a aruncat într-unul din canalele acoperite de pe dealul de lângă Cimitirul Pacea.

Tânăra i-ar fi spus gazdei la care locuia că l-a dat spre adopție. Alarma a fost dată însă chiar de mama tinerei, care lucrează în Italia, și care ar fi sunat la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani.

Aseară, tânăra le-a arătat poliţiştilor locul în care a aruncat bebeluşul. După ce a fost audiată toată noaptea, ea a fost reținută de polițiști.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Detalii înfiorătoare în cazul bebelușului aruncat în canal, la Botoșani. Mama l-a pus într-o pungă de plastic și apoi l-a îndesat într-un rucsac. Femeia a fost reținută