Antena Meniu Search
x

Detalii noi în cazul crimei de la metrou. Magdalena Şerban a fost dusă la expertiza psihiatrică. Când se va încheia aceasta și de ce este vitală în anchetă

Magdalena Şerban, criminala de la metrou, a fost dusă în sfârșit la expertiza psihiatrică, la aproape două săptămâni după ce aceasta a ucis o tânără de 25 ani.

Magdalena Şerban, criminala de la metrou, a fost dusă în sfârșit la expertiza psihiatrică, la aproape două săptămâni după ce aceasta a ucis o tânără de 25 de ani.

Criminala de la metrou a fost deja dusă țn fața medicilor de la Institutul de medicina legală, însă ea trebuie să treaca prin mai multe etape și va fi dusă de mai multe ori in fața comisiei care efectuează expertiza.

Cel mai probabil această expertiză se va termina la inceputul anului 2018 și in baza ei, Magdalena ar putea fi condamnata sau nu.

Magdalena Serban a declarat țn fata judecătorilor care au decis să o aresteze că nu recunoaște învinuirile ce îi sunt aduse. "Am avut o stare de deznadejde și disperare. A doua fată asculta muzică tare la căști și mă deranja foarte tare. Am avut o viață scazuta și lipsă de hrana, lipsa de adapost, nefinalizarea proceselor și din acest motiv am avut o disperare și o decadere fara de lipsa unei speranțe. Nu recunosc faptele si nu am dat cu piciorul in fata aceea", a declarat Magdalena Șerban.

Citeste si:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Detalii noi în cazul crimei de la metrou. Magdalena Şerban a fost dusă la expertiza psihiatrică. Când se va încheia aceasta și de ce este vitală în anchetă