Antena Meniu Search
x

Detalii șocante despre triplul asasinat de la Constanța

A dat trei lovituri de moarte pentru droguri. Tânărul care şi-a ucis bunica, mătuşa şi vărul alături de care a copilărit, a luat banii victmelor şi le-a smus bijuteriile.

Vezi și

 A dat trei lovituri de moarte pentru droguri. Tânărul care şi-a ucis bunica, mătuşa şi vărul alături de care a copilărit, a luat banii victmelor şi le-a smus bijuteriile.

Puţin a lipsit ca în ziua crimei această femeie să nu fie în casa unde tânărul de 21 de ani a luat trei vieţi. De când s-ar fi întors din puşcărie, băiatul se purta ciudat.

Ar fi ajuns la psihiatru, chiar înainte să fie închis pentru furt. Consumator de droguri, tânărul era extrem de violent. Întors din puşcărie şi fără niciun ban, şi-a atacat familia. Setea de droguri i-a dat putere să ucidă. I-a luat viaţa bunicii care l-a crescut, a mătuşii care l-a botezat şi a vărului de 19 ani. A smuls din urechile mătuşii cerceii, iar de la gâtul adolescentului lânţişorul de aur.

În urmă cu câţiva ani, tânărul 21 de ani a fost martor la moartea tatălui. Bărbatul s-a spânzurat după ce şi-a pierdut locul de muncă. De la Penitenciarul din Galaţi unde a fost închis pentru furt, tânărul a fost eliberat condiţionat.

A refuzat să locuiască cu mama şi sora lui şi s-a întors în casa bunicii care l-a crescut. Ştia că femeia urma să primească pensia, iar el avea nevoie de bani pentru droguri. După crimă, băiatul a făcut duş, apoi şi-a schimbat hainele.

A furat o maşină, dar a uitat pe bancheta din spate o bancnotă pătată cu sângele victimelor. În drum spre casa unui prieten a cumpărat pizza şi bere din banii celor pe care i-a ucis. A fost prins după o noapte de căutări. Fiul ei i-a măcelărit familia. Mama, sora şi nepotul ei vor fi înmormântaţi mâine la Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Detalii șocante despre triplul asasinat de la Constanța