Antena Meniu Search
x

Detalii şocante ies la iveală în cazul crimei din coafor

Bărbatul din Iași care şi-a ucis soţia într-un coafor a ameninţat în repetate rânduri că o va omorî. Nimeni, în afară de ea, nu l-a luat în serios. Crezând că va scăpa, biata femeie se refugiase într-un centru social.

Vezi și

Deși nu pare greu de crezut, nimeni n-a crezut că în spatele unui soţ alcoolic şi extrem de gelos poate sta un criminal.

Cred că a intrat într-o panică şi vreo două, trei nopţi nu a dormit deloc, avea ochii înjectaţi ca un zombie, spune chiar fratele presupusului ucigaș.

Sâmbătă dimineaţa, şi-a pus cuţitul la brâu şi a plecat pe urmele soţiei.

După Crăciun, sătulă de scandaluri, femeia s-a ascuns într-un centru social din Iaşi, împreună cu doi dintre copiii ei.

Lucra la un coafor din oraş. Îşi dorea linişte de sărbători şi bani pentru cadourile celor mici. O fetiţă de numai trei ani şi alta de 13.

I-a ţinut copiii, el servici nu avea, stătea acasă.  Mi-e milă şi de copii, spune mama femeii.

A fost de ajuns ca femeia să părăsească centrul social pentru câteva ore. A intrat în coafor unde o aşteptau două cliente. S-a oprit în vestiar. Acolo a fost atacată de soţ.

Am auzit ţipând şi după aia nimic, în două secunde nu s-a mai auzit nimic, spune una dintre colegele care nu a apucat să reacționeze.

După ce şi-a înjunghiat soţia, a încercat să-şi ia viaţa. Doar pentru el, medicii au sosit la timp.

Este în continuare în terapie intensivă, necesitând ventilaţie mecanică, dar starea lui de comă s-a superficializat, au declarat medicii.

Copila de 13 ani a aflat de la criminalişti că mama ei nu mai este. Fetiţa mai are acasă un frate de 18 ani.

Iar la centrul social din Iaşi o aşteaptă surioara de numai trei ani. La ei, tatăl nu s-a gândit niciodată.

A zis că o să-i creşteţi voi, lasă, copiii cresc, spune fratele bărbatului.

Cu câteva săptămâni înainte de crimă, tatăl lor a fost internat la spitalul de psihiatrie din Socola. A vrut să-şi convingă familia că renunţă la alcool.

Trei zile de internare în spitale de psihiatrie nu inseamna neapărat boală psihică.  Probbail că pe fondul problememelor pe care le avea pentru consumul de alcool, declară LUCIAN BURLEA, MANAGER SPITALUL DE PSIHIATRIE DIN SOCOLA.

Răzbunarea lui a lăsat trei copii fără părinţi.

De mama lor îşi vor aminti de acum înainte doar din fotografii. 

Aşa cum o face acum şi Bogdan, fiul femeii ucise în coaforul din Bucureşti, în urmă cu aproape doi ani. Victima unei răzbunări, parcă trasă la indigo. Bogdan şi-a iertat tatăl şi speră ca o pedeapsă mai uşoară să i-l poată aduce mai devreme acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Detalii şocante ies la iveală în cazul crimei din coafor