Antena Meniu Search
x

DETALII teribile din ancheta privind moartea Cătălinei Tănase: Ce a făcut soţul tinerei gravide cu câteva momente înainte de TRAGEDIE (VIDEO)

Un accident cumplit petrecut joi după amiază pe DN 1, la ieşirea din Predeal către Azuga a dus la moartea unei tinerei gravide, dar şi a fătului acesteia, care nu a putut fi salvat în ciuda unei operaţii de cezariană efectuate de medicii de la SMURD.

Un  accident cumplit petrecut joi după amiază pe DN 1, la ieşirea din Predeal către Azuga a dus la moartea unei tinerei gravide, dar şi a fătului acesteia, care nu a putut fi salvat în ciuda unei operaţii de cezariană efectuate de medicii de la SMURD.

Gabriela Dinu, purtător de cuvânt la IPJ Braşov, a declarat, pentru Observator, că accidentul s-a produs cel mai mai probabil din cauza oboselii şoferului, soţul Cătălinei, fostul baschetbalist George Tănase, neschiţând niciun gest pentru a evita impactul devastator.

"Din primele verificări a rezultat că un bărbat de 30 de ani, care se deplasa dinspre Azuga spre Braşov, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară parcată în afara părţii carosabile. Verificările colegilor indică faptul că ar fi fost vorba despre oboseală la volan, el neschiţând nicio manevră de evitare a impactului. Faptul că a adormit la volan este prima ipoteză de lucru", a declarat Gabriela Dinu.

Aceasta a adăugat că soţul Cătălinei, George Tănase, nu a primit un diagnostic de vătămare corporală gravă.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citeşte şi DURERE IMENSĂ după moartea Cătălinei Tănase. Tânăra gravidă şi fetiţa ei nenăscută au murit fără vreo vină, în accidentul de lângă Predeal. Medicii au încercat să salveze măcar copilul

Citeşte şi EMOŢIONANTA mărturie a medicului din Braşov care a făcut CEZARIANĂ în PLOAIE TORENŢIALĂ, pe ŞOSEA, încercând să salveze copilul nenăscut al Cătălinei Tănase: "Regret că n-am reuşit s-o salvez"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » DETALII teribile din ancheta privind moartea Cătălinei Tănase: Ce a făcut soţul tinerei gravide cu câteva momente înainte de TRAGEDIE (VIDEO)