Antena Meniu Search
x

Detalii ULUITOARE în cazul accidentului din Timiş: Şoferul s-a uitat cum prietenii lui ARD DE VII, fără să facă nimic. Victimele erau pline de SÂNGE şi strigau după ajutor

Şoferul de 19 ani care a provocat un accident cumplit în judeţul Timiş, în urma căruia alţi doi tineri au ars de vii, a asistat la întreaga scenă, fără să facă nimic, iar apoiu a fugit de la locul tragediei.

Şoferul de 19 ani care a provocat un accident cumplit în judeţul Timiş, în urma căruia alţi doi tineri au ars de vii, a asistat la întreaga scenă, fără să facă nimic, iar apoi a fugit de la locul tragediei.

Potrivit referatului prin care procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au cerut arestarea preventivă a lui Dan Ioan Tudor, pentru ucidere din culpă, şoferul nu a intervenit pentru a-şi salva prietenii, care au ars de vii pe bancheta din spate a maşinii.

Din ancheta procurorilor reisese că ”în data de 02.04.2017, în jurul orelor 21:40, în timp ce conducea autoturismul marca Audi dinspre localitatea Maşloc spre localitatea Fibiş din judeţul Timiş, inculpatul Dan Ioan Tudor ar fi intrat în depăşirea unui autoturism marca BMW, iar după o curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă în partea stângă a sensului de mers, intrând în şanţul de colectare a apei şi lovind o bancă, din care autoturismul ar fi fost proiectat într-un copac, apoi într-un alt copac aflat în apropiere”.

Pe acelaşi subiect

În urma impactului, maşina a luat foc şi a ars în proporţie de 80%. Şoferul Dan Ioan Tudor şi o altă tânără care stătea pe scaunul din dreapta faţă, V.O.M., au reuşit să iasă din maşină, însă alţi doi tineri, aflaţi pe bancheta din spate, M.F., în vârstă de 19 ani, şi L.C., în vârstă de 16 ani, au ars de vii.

Potrivit referatului, un martor a declarat că în momentul în care a intervenit pentru a scoate victimele din maşină, cei doi tineri erau plini de sânge şi strigau după ajutor. Tânăra se afla în partea stângă, pe bancheta din spate, în timp ce băiatul de 19 ani se afla în partea dreaptă, iar spatele său lause deja foc.

Martorul a povestit că a spart geamul pe partea stângă a maşinii şi a folosit extinctorul, însă tănăra deja leşinase peste bărbatul care luase deja foc, iar din cauza faptului că flăcările s-au extins rapid, iar automobilul a explodat, el s-a îndepărtat de maşină. În tot acest timp, martorul susţine că şoferul şi tânăra care reuşise să iasă se uitau la el şi îi strigau să-i scoată pe cei doi, fără însă să-l ajute. 

Apoi, când incendiul s-a extins, cei doi au fugit, şoferul fiind identificat de organele de poliţie după aproximativ două ore.

În urma prelevării probelor biologice, ”rezultatul examenului toxicologic preliminar efectuat cu teste imunometrice pe mostra de urină a fost pozitiv pentru marijuana”.

Tânăra care a supravieţuit accidentului a declarat, în faţa poliţiştilor, că Dan Ioan Tudor şi băiatul de 19 ani care a murit ar fi fumat o ţigară de marijuana în acea seară.

Şoferul a fost arestat preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de ucidere din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive şi părăsirea locului accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Detalii ULUITOARE în cazul accidentului din Timiş: Şoferul s-a uitat cum prietenii lui ARD DE VII, fără să facă nimic. Victimele erau pline de SÂNGE şi strigau după ajutor