Antena Meniu Search
x

O fetiță a devenit detectiv la patru ani

O fetiţă de patru ani din America şi-a descoperit talentul de detectiv într-o situaţie extrem de periculoasă.

Vezi și

O fetiţă de patru ani din America şi-a descoperit talentul de detectiv într-o situaţie extrem de periculoasă. În urma unui jaf, bona a anunţat poliţia, iar declaraţiile celei mici au dus la un deznodământ surprinzător: chiar bona a fost cea care a plănuit jaful.

În vârstă de doar PATRU ani, fetiţa se numeşte Abby şi e mai înţeleaptă decât majoritatea copiilor de vârsta ei. Ea a fost cea care a remarcat un detaliu important, care a dus la descoperirea unui complot pus la cale chiar de bona ei. În plină zi, în casa ei, copila s-a trezit că doi bărbaţi îi jefuiesc locuinţa.

Abby, fratele ei şi bona au scăpat teferi. Poliţia a fost chemată de îndată. Şi în timp ce bona, o adolescentă de doar 17 ani spunea că autorii sunt doi tineri de culoare, Abbey a intervenit prompt. Poliţiştii deja reţinuseră un vecin de culoare şi îl interogau atunci când copila le-a spus că de fapt trebuiau să caute doi albi.

După declaraţia copilei, bona a recunoscut totul. Ea pusese totul la cale cu iubitul şi un alt prieten de-al lor. Practic, în 30 de secunde, ea a schimbat tot ce se credea de cinci, şase ore! Dar Abby are şi alte motive de bucurie. Lucrurile ei furate au fost recuperate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O fetiță a devenit detectiv la patru ani