Antena Meniu Search
x

O fetiță a devenit detectiv la patru ani

O fetiţă de patru ani din America şi-a descoperit talentul de detectiv într-o situaţie extrem de periculoasă.

la 25.06.2014, 13:57
Vezi și

O fetiţă de patru ani din America şi-a descoperit talentul de detectiv într-o situaţie extrem de periculoasă. În urma unui jaf, bona a anunţat poliţia, iar declaraţiile celei mici au dus la un deznodământ surprinzător: chiar bona a fost cea care a plănuit jaful.

În vârstă de doar PATRU ani, fetiţa se numeşte Abby şi e mai înţeleaptă decât majoritatea copiilor de vârsta ei. Ea a fost cea care a remarcat un detaliu important, care a dus la descoperirea unui complot pus la cale chiar de bona ei. În plină zi, în casa ei, copila s-a trezit că doi bărbaţi îi jefuiesc locuinţa.

Abby, fratele ei şi bona au scăpat teferi. Poliţia a fost chemată de îndată. Şi în timp ce bona, o adolescentă de doar 17 ani spunea că autorii sunt doi tineri de culoare, Abbey a intervenit prompt. Poliţiştii deja reţinuseră un vecin de culoare şi îl interogau atunci când copila le-a spus că de fapt trebuiau să caute doi albi.

După declaraţia copilei, bona a recunoscut totul. Ea pusese totul la cale cu iubitul şi un alt prieten de-al lor. Practic, în 30 de secunde, ea a schimbat tot ce se credea de cinci, şase ore! Dar Abby are şi alte motive de bucurie. Lucrurile ei furate au fost recuperate.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » O fetiță a devenit detectiv la patru ani