Antena Meniu Search
x

Deținut evadat la Satu Mare, după ce fugit de la un punct de lucru. Poliția a instituit filtre în tot orașul

Un deținut de la Penitenciarul Satu Mare a evadat, sâmbătă, de la un punct de lucru, pentru găsirea lui fiind instituite filtre pe principalele drumuri din municipiu, respectiv la ieșirile din oraș.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 27.06.2020, 13:53

Deținutul care a evadat din Penitenciarul Satu Mare!
Deținutul care a evadat din Penitenciarul Satu Mare!
  • Bărbatul era încarcerat după o condamnare de 3 ani și 2 luni pentru o tentativă de tâlhărie.
  • Deținutul s-a făcut nevăzut după ce a părăsit punctul de lucru la care se afla.

Bărbatul de 25 de ani era încarcerat după o condamnare de 3 ani și 2 luni pentru o tentativă de tâlhărie și a dispărut după ce a părăsit punctul de lucru la care se afla, a declarat Romeo Poiană, directorul Penitenciarului Satu Mare.

”Vă informăm că, sâmbătă, 27.06.2020, în jurul orei 11:30, s-a constatat că deţinutul VARGA MARIUS, în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la trei ani și două luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiiunii de tâlhărie calificată, a părăsit un punct de lucru exterior de pe raza localității Satu Mare (GAZ penitenciar). Acesta era clasificat în regim semi-deschis”, se arată într-un comunicat al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Satu Mare și Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră.

”Părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deținere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani”, se mai arată în comunicat.

La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul purta: tricou roșu, blugi albaștri, teniși.

Pentru orice informaţie cu privire la persoana din fotografie, apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Satu Mare – la numărul de telefon: 0261/715.488 sau 0261/715.489

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Deținut evadat la Satu Mare, după ce fugit de la un punct de lucru. Poliția a instituit filtre în tot orașul