Antena Meniu Search
x

Dezmat fara pereche pe litoral! Sute de tineri gata sa-si bea mintile au sosit deja la mare

In Vama Veche au inflorit corturile, semn ca anotimpul distractiei si al pierzaniei a inceput. Sute de tineri gata sa-si bea mintile au sosit deja la mare, in asteptarea zilei de 1 mai

Gradele de pe plaja si din sticle i-au facut sa petreaca pana in zori. De dimineata, cei cu sangele inca fierbinte au sarit in mare sa se racoreasca.

A fost o noapte lunga in Vama Veche.

Spiritul din statiunea romaneasca, ajutat de cel din sticlei i-a strins laolalta pe romani, francezi sau italieni. Au dansat si au baut pana cand au cazut lati.

Vezi și

Unii nici nu au mai ajuns la corturi. Si-au facut perna din sticle goale si s-au culcat sub cerul liber. De dimineata, plaja din Vama Veche arata ca un cimp de razboi. "Soldati" cazusera la datorie.

Confuzi, cativa curajosi s-au aruncat in mare pentru a-si reveni, iar altii s-au trezit cu gandul ca n-au baut destul.

Cine nu vrea distractie. naturala in Vama Veche, poate sa mearga in Mamaia.

In cea mai fitoasa statiune de la malul marii sezlongurile au fost pline azi. La mal au venit si skyjeturile pentru cei cu dare de mana, insa cel mai practicat sport a fost lenevitul, unde fiecare si-a etalat ba formele, ba tatuajele.

Peste 40.000 de turisti sunt asteptati sa ajunga la mare in mini-vacanta de 1 mai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Stiri sociale » Dezmat fara pereche pe litoral! Sute de tineri gata sa-si bea mintile au sosit deja la mare