Antena Meniu Search
x

DEZVĂLUIRE incredibilă în cazul morţii Cătălinei Tănase: DETALIUL care i-ar fi putut salva viaţa tinerei gravide în şapte luni (FOTO)

Fostul baschetbalist sibian George Tănase și Cătălina, soția sa însărcinată în șapte luni, au fost implicați într-un accident la ieșirea din Predeal. Cătălina a murit, în ciuda eforturilor medicilor brașoveni.

Fostul baschetbalist sibian George Tănase și Cătălina, soția sa însărcinată în șapte luni, au fost implicați într-un accident la ieșirea din Predeal. Cătălina a murit, în ciuda eforturilor medicilor brașoveni.

Efortul depus la faţa locului pentru salvarea Cătălinei a fost impresionant, medicii efectuând o operaţie de cezariană chiar pe şosea. Însă, în ciuda eforturilor bebeluşul nu a putut fi salvat.

Potrivit unei postări de pe contul de Facebook al Cătălinei, dintr-un dialog purtat de o persoană care a asistat la întreaga intervenţie şi un prieten al tinerei gravide, femeia ar fi avut o şansă dacă ar fi purtat centura de siguranţă.

"Dacă avea centura de siguranţă, scăpa ea, şi pierdea copilul", scrie cel care a asistat la intervenţie.

Pe acelaşi subiect

Persoana care a fost la faţa locului, care pare să fie cadru medical, susţine că a fost profund afectat de ceea ce a văzut atunci când a ajuns la locul accidentului.

"Acesta este cu siguranţă cazul cu cel mai mare impact emoţional pentru toţi cei care am participat. Eu, personal, nu pot să-mi revin. M-am dus acasă şi am căutat în raportul de intervenţie cum îi cheamă, să îi caut pe Facebook", a mai scris bărbatul.

La rândul său, prietenul Cătălinei, Ionuţ Corfar, s-a declarat profund afectat de tot ceea ce s-a întâmplat.

Citeşte şi alte ştiri:

JALE ŞI LACRIMI pentru Cătălina! Sicriul cu trupul neînsufleţit al tinerei gravide a ajuns acasă, la Copşa Mică: "Durerea nu poate fi exprimată în cuvinte" (VIDEO)

Copleşitor! Mesaje cutremurătoare după moartea Cătălinei, tânăra gravidă care se întoarcea din luna de miere: "Două suflete nevinovate. Drum bun spre steaua pe care v-aţi ales-o" (FOTO)

EMOŢIONANTA mărturie a medicului din Braşov care a făcut CEZARIANĂ în PLOAIE TORENŢIALĂ, pe ŞOSEA, încercând să salveze copilul nenăscut al Cătălinei Tănase: "Regret că n-am reuşit s-o salvez"

DETALII teribile din ancheta privind moartea Cătălinei Tănase: Ce a făcut soţul tinerei gravide cu câteva momente înainte de TRAGEDIE (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » DEZVĂLUIRE incredibilă în cazul morţii Cătălinei Tănase: DETALIUL care i-ar fi putut salva viaţa tinerei gravide în şapte luni (FOTO)