Antena Meniu Search
x

Exclusiv. Fiul lui Radu Mazăre: "Îl vizitez pe tata, îi duc de mâncare, doarme pe o saltea de burete" (Video)

Răducu Mazăre, fiul lui Radu Mazăre, a dezvăluit în exclusivitate pentru Observator detalii în privinţa arestării tatălui său şi a evoluţiei cazului.El precizează că merge să-şi viziteze tatăl în arest, îi duce de mâncare şi spune că tatăl său doarme pe o saltea din burete şi foloseşte o baie comună

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.05.2019, 21:48

Vezi și

Răducu Mazăre, fiul lui Radu Mazăre, a dezvăluit în exclusivitate pentru Observator detalii în privinţa arestării tatălui său şi a evoluţiei cazului.

El precizează că merge să-şi viziteze tatăl în arest, îi duce de mâncare şi spune că tatăl său doarme pe o saltea din burete şi foloseşte o baie comună, însă nu doreşte să se victimizeze în privinţa condiţiilor din arest.

Mărturia fiului lui Radu Mazăre, Răducu: "doarme pe o saltea din burete"

"Eu sunt aici în Antananarivo, îl vizitez pe tata în fiecare zi, îi duc de mâncare. Sigur, acum nu trebuie să-l victimizăm pentru că nici el nu vrea treaba asta, doarme pe o saltea de burete, se duce la o baie comună cu restul, dar este ok şi moral şi fizic. Într-adevăr, este uimit şi îmi zice de multe ori treaba asta, că este uimit de bunătatea şi căldura sufletească a oamenilor pe care nu a mai întâlnit-o în România de mult timp. Îmi dă exemple, de la simplu muncitor, până la poliţist. Cu toţii dau o dovadă extraordinară de bunătate şi căldură sufletească. Sentinţa în cazul dosarului retrocedărilor l-a lăsat fără cuvinte, pentru că nu înţelege cum expertiza judiciară dată de Instanţa de Fond, în care el este găsit nevinovat este complet ignorată de către Apelul de la Înalta Curte este acuzat în baza raportului de constatare al DNA-ului. Sigur că acum aşteptăm şi ne dorim să intrăm pe norma procedurală internaţională, la fel ca în cazul lui Udrea sau în cazul lui Ghiţă", a declarat pentru Observator Răducu Mazăre.

De asemenea, avocatul lui Radu Mazăre, Maitre Rabelaza Dina Andriamisetra, a precizat în exclusivitate pentru Observator că nu a primit vreun document justificativ pentru arestarea clientului său. El a spus că Radu Mazăre a fost arestat miercuri, 8 mai 2019, în jur de ora 13.00, la Aeroportul Internaţional Ivato din Madagascar, iar până acum, nu i-a fost prezentat niciun document oficial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Exclusiv. Fiul lui Radu Mazăre: "Îl vizitez pe tata, îi duc de mâncare, doarme pe o saltea de burete" (Video)