Antena Meniu Search
x

DIALOGURILE HALUCINANTE dintre copila de 12 ani din Timişoara şi bărbatul care a convins-o să îşi ucidă părinţii: "Nu ştiu pe cine prima oară"

O copilă de doar 12 ani din Timişoara a fost sedusă pe internet de un bărbat de 27 de ani din Bucureşti şi acesta a convins-o să îşi ucidă părinţii, pentru ca apoi să vina şi să trăiască alături de el. Bărbatul a fost reţinut joi, în Capitală, iar anchetatorii sunt şi ei şocaţi de dialogurile dintre cei doi.

O copilă de doar 12 ani din Timişoara a fost sedusă pe internet de un bărbat de 27 de ani din Bucureşti şi acesta a convins-o să îşi ucidă părinţii, pentru ca apoi să vina şi să trăiască alături de el. Bărbatul a fost reţinut joi, în Capitală, iar anchetatorii sunt şi ei şocaţi de dialogurile dintre cei doi.

Conform dosarului, copila a fost convinsă că cel mai bine e să scape de părinţi, care nu acceptă ca ea să plece la Bucureşti. Fata a vrut să îi ucidă pe amândoi, iar conversaţiile cu cel care i-a cerut asta sunt halucinante. Exclusiv, observator.tv vă prezintă fragmente.

"El: Cum vrei să o faci? Adică cu ce?

Pe acelaşi subiect

Ea: M-am gîndit cu un cuțit... şi după am grijă să nu-l găsească nimeni... probabil îl iau cu mine și după îl arunc la Bucuresti...sigur nimeni nu-l găsește...crezi că o să se astepte de la un copil să omoare pe cineva....asta mă ajută, că sunt încă copil...

El: Şi eu sunt mândru... te iubesc. Sper că ai un cuţit care taie calumea....

Ea: Am

El: Te iubesc enorm... sper să iasă totul bine...

Ea: Nu ştiu pe cine prima oară...

El: Hmmm. Aş zice cu ea prima dată... mă gândesc că e bărbat şi e mai puternic... să ai grijă să nu aibă telefon lângă ei, că poate apucă să facă ceva...

Ea: Pai acum mă duc să iau telefoanele lor...

Ea: Am pus clor şi acum aştept să moară unul din ei cu clor sau să meargă la baie şi acolo îi aştept...

El: Ai pus clor în ce?

Ea: În apă

Așa cum rezultă din declarația tatălui minorei, aceasta chiar a pus în apa de băut a soției sale clor, iar el a surprins-o pe minoră în timp ce se îndrepta spre el cu un cuțit. Întrebând-o însă ce dorea să facă cu acel cuțit, minora i-a spus că intenționa să-și taie venele. Acest episod i-a și determinat pe părinții minorei să realizeze gravitatea situației și să apeleze la ajutor de specialitate pentru fiica lor.

De asemenea, sunt conversații între cei doi din care rezultă că inculpatul este disperat ca cei doi să fie împreună și pentru că minora îi spune că părinții săi nu sunt de acord cu relația lor, îi inoculează acesteia în permanență ideea de sinucidere:

El: Vreau să ai grijă de tine... vreau să mă ierți pentru ce am făcut...

Ea: ce ai făcut? ce ai făcut?

El: Vreau să mă ierți pentru ce urmează să fac...

Ea :Spune ce faci....acum spui...omg....cred că mor..spune ce faci...

El: Nimic...doar îmi iau rămas bun....o să mă sinucid....iartă-mă....

Ea: De ce o faci... putem să fim fericiţi împreună...te rog Cosmin...

El: O fac pentru că nu m-au acceptat, ok? Pentru că nu te pot lua aici...vreau să mor ok..."

Copila e internată la o clinică de neuropsihiatrie infantilă din luna iulie, fiind dusă acolo de părinţiiei, de urgenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » DIALOGURILE HALUCINANTE dintre copila de 12 ani din Timişoara şi bărbatul care a convins-o să îşi ucidă părinţii: "Nu ştiu pe cine prima oară"