Antena Meniu Search
x

Diana Enache, detalii şocante despre atacul libanezului înarmat

Diana Enache s-a luptat pentru viaţa ei. Şi s-a salvat, cu preţul unor tăieturi adânci. Dar încă nu-şi poate învinge spaima.

Vezi și

 Diana Enache s-a luptat pentru viaţa ei. Şi s-a salvat, cu preţul unor tăieturi adânci. Dar încă nu-şi poate învinge spaima. În declaraţiile date anchetatorilor, fiica lui Adrian Enache a povestit, cu detalii şocante, atacul libanezului înarmat.

La 17 ani, Diana a trebuit să se zbată, ca să trăiască. E eroina tatălui său celebru. Dar pentru ea, lupta nu s-a încheiat. De fiecare dată când vorbeşte despre ce i s-a întâmplat, retrăieşte un coşmar. Anchetatorilor le-a scris, în cele mai mici şi dureroase detalii, povestea unui atac mişelesc.

Libanezul Ali nu a deschis briceagul doar la intimidare. A fost hotărât să atace. Şi nu voia să trezească tot blocul. Diana a fost tăiată adânc de trei ori. Dar nu a cedat.

“Am reuşit să îl dezechilibrez şi, într-o secundă am coborât în fugă ţinându-mă de pereţi şi balustradă, fără să mai privesc înapoi. Sângeram abundent în palme, la nivelul toracelui şi sânilor, vestimentaţia mea fiind plină de sânge”, a scris Diana.

Fiica lui Adrian Enache aşteaptă să i se vindece rănile de pe mâini. E încă traumatizată şi merge, periodic, la psiholog.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Diana Enache, detalii şocante despre atacul libanezului înarmat