Antena Meniu Search
x

Vezi AICI combinatii interzise la alegerea placutelor de inmatriculare

Romanul este inventiv si nu se dezminte nici cand este vorba de alegerea placutelor de inmatriculare. Politistii au facut un dictionar ce contine peste 160 de combinatii interzise.

la 10.04.2013, 15:46
Vezi și

Nu o sa mai avem motive sa ne amuzam ca pana acum. HEL, GOD sau XXX, numerele cele mai vanate de romani, vor fi interzise. Se incepe cu combinatiile considerate obscene. Se continua cu cele blocate in urma solicitarilor de catre diverse institutii pentru uzul propriu. Cum ar fi cele pentru Politia Romana, Camera Deputatilor, Senat, Serviciul Roman de Informatii sau Guvernul Romaniei. Al treilea caz de blocare este cel bazat pe refuzul repetat al cetateanului de a ridica un numar care-i este repartizat prin intermediul calculatorului.

In plus, este important de stiut ca nu se elibereaza numere care incep cu litera I sau O deoarece ele pot fi confundate cu 1 si 0.

Dar taxele raman la fel. Cei care solicita un numar preferential trebuie sa scoata din buzunar 85 de lei. Iar in cazul in care numarul este ales aleatoriu, soferul plateste doar 40 de lei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Vezi AICI combinatii interzise la alegerea placutelor de inmatriculare