Antena Meniu Search
x

Din 5 august, Observatorul Matinal cu Octavia Geamănu şi Daniel Osmanovici vine cu o dublă ofertă, în fiecare weekend!

În ultima lună de vară, Observatorul Matinal de weekend vine cu o dublă ofertă: de două ori mai multă informaţie, de două ori mai multă distracţie, de două ori mai multe ştiri. Din 5 august, de la 06.00 la 10.00, Octavia Geamănu şi Daniel Osmanovici vă transmit cele mai proaspete informaţii.

În ultima lună de vară, Observatorul Matinal de weekend vine cu o dublă ofertă: de două ori mai multă informaţie, de două ori mai multă distracţie, de două ori mai multe ştiri. Din 5 august, de la 06.00 la 09.30, Octavia Geamănu şi Daniel Osmanovici vă transmit cele mai proaspete informaţii.

De sâmbătă, Observatorul Matinal vă prezintă cele mai importante evenimente ale weekendului din România şi din lume de la ora 06.00 la ora 09.30. Octavia Geamănu şi Daniel Osmanovici vin cu o porţie dublă de ştiri şi vă conectează la cele mai noi informaţii.

De altfel, mâine, de la ora 15.00, colega noastră Octavia Geamănu vă va dezvălui LIVE, pe pagina de Facebook a Observatorului, motivele pentru care trebuie să începeţi dimineţile de weekend alături de Observator.

În această vară, Observatorul îţi dă 100 de motive ca să te simţi bine, să guşti vacanţa şi ai sentimentul #romândriei. Cu Vara de 100 de zile celebrăm oamenii, spectacolul, locurile splendide ale ţării. Sunt 100 de zile în care Observatorul dezvăluie publicului poveştile unor români extraordinari, idei şi fapte inedite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Din 5 august, Observatorul Matinal cu Octavia Geamănu şi Daniel Osmanovici vine cu o dublă ofertă, în fiecare weekend!