Antena Meniu Search
x

Dinu Patriciu ar putea fi supus unei expertize psihiatrice

Omul de afaceri Dinu Patriciu ar putea fi chemat la Institutul National de Medicina Legala pentru a fi supus unei expertize psihiatrice. Medicii trebuie sa stabileasca daca miliardarul este in deplinatatea facultatilor mintale.

Vezi și

Suspiciunea ca nu si-ar putea administra singur averea ii apartine Danei Patriciu, care a cerut efectuarea acestei expertize judecatorilor.

Judecatorul in fata caruia a ajuns dosarul de partaj al Danei Patriciu a admis proba expertizarii psihologice. Astfel, dosarul va ajunge la parchetul judecatoriei sectorului 1 si apoi la medicii INML.

Acestia sunt obligati, confirm legii sa il citeze pe Dinu Patriciu pentru examenele medicale. Acesta insa poate opta pentru efectuarea raportului in alta tara. De asemenea, poate sa refuze si astfel, parjatul sa se desfasoare in continuare, fara proba care i-ar permite Danei Patriciu adminitrarea intregii averi.

Sotia miliardarului a pornit un intreg razboi atat impotriva lui Dinu Patriciu cat si apropiatilor acestuia, pe care ii acuza de furt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Dinu Patriciu ar putea fi supus unei expertize psihiatrice